Door op "Alles accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Over Paul

"Liefde is op weg zijn naar: jezelf te vinden in elkaar." - Toon Hermans

Ik ben geboren in 1973 als jongste telg in een gezin met 4 kinderen. Zowel in mijn jeugd als op volwassen leeftijd kwam ik op verschillende manieren in aanraking met verlies.

Betrokken, integer, oprecht en empathisch, dit zijn vier belangrijke eigenschappen die karakteriserend zijn voor mij en ik daarom aanspreek in mijn werk. Sinds 2012 ben ik dagelijks bezig met verlies en afscheid. Die ervaring is ontstaan in de uitvaartbranche. Naast uitvaartverzorger - waarbij ik na een overlijden zorg voor een mooi afscheid dat op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld - bied ik als Verlies- en rouwbegeleider begeleiding bij vraagstukken die gaan over het omgaan met verlies.

Doordat ik zelf mijn verliezen onder ogen heb gezien en heb leren ervaren hoe belangrijk het kan zijn om dit met een deskundige te delen, ben ik mij gaan verdiepen in het begeleiden van mensen bij hun verlies en daaropvolgend rouwproces. Door hierin inzichten te hebben gecreëerd kan ik ervoor zorgen dat je verlies je leven niet negatief hoeft te beïnvloeden.


Relevante opleidingen / certificaten*

 • Omgaan met Verlies.
  Post-HBO, 2018 t/m 2020.
  Opleidingen Land van Rouw.
 • Als een man verliest. *
  Inspiratie XL, 2020.
 • Register Uitvaartverzorger.
  NaVU HBO, vanaf 2016.
 • Uitvaartverzorger.
  Docendo, HBO, STIVU, 2013 t/m 2014.

De stichting Een tegen Eenzaamheid draag ik een warm hart toe.

Door intervisies, supervisies en scholingen te volgen blijf ik me ontwikkelen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Een eerste stap is een vrijblijvende kennismaking. Dat kan per mail, online, telefonisch of persoonlijk. Omdat ik de volledige aandacht geef aan mijn cliënten of klanten zul je geen telefoonnummer aantreffen op deze site. Laat je contactgegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Maak kennis