Door op "Alles accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.

Fotografie

“Foto's openen deuren naar het verleden, maar ze laten ook een blik in de toekomst toe." - Sally Man | Amerikaanse fotografe.

Visualisatie en creatieve werkvormen

Ervaar, ontdek en verwonder je je over wat beeldend werken bij jou kan oproepen. Terugkijken met de foto’s van het afscheid of foto’s van vroeger met een verleden, kan troostend en helend werken, het verbindt, geeft aanleiding om er nog eens over te praten. Door hier anders naar te kijken, krijg je nieuwe inzichten in je rouw, wat hierbij een rol speelt en wat jij nodig hebt om hiermee om te gaan. Er worden onderwerpen zichtbaar, die in een gesprek niet (eerder) verwoord konden worden.

In Memoriam: het verlies in beeld

Waarom uitvaartfotografie?
Omdat de kleinste details op een respectvolle manier worden vastgelegd. Het een memorabel aandenken is voor jezelf, je familie en toekomstige generaties. Daarnaast is het een mooie herinnering voor mensen die afwezig waren op de dag van de uitvaart. Maar een overlijden brengt ook vaak families samen die elkaar soms jaren niet meer hebben gezien. De dag van de uitvaart is een zwaarbeladen dag waarbij je misschien niet alles meekrijgt. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je niet meer weet wie er allemaal aanwezig waren. Of dat je door de drukte niet de kans hebt gehad om iedereen gedag te zeggen. Foto’s maken het makkelijker om terug te kijken naar (het rouwproces en) de dag zelf en helpt je herinneren wie er allemaal present waren.

Door onzichtbaar zichtbaar te zijn breng ik met geluidsarme apparatuur de meest waardevolle momenten rondom en tijdens de uitvaart in beeld. De opbaring, de uitvaartceremonie, de emotie, het gevoel, het vastleggen van het verhaal. Het hele uitvaarttraject kan voor jou hectisch verlopen waarbij alles aan je voorbij lijkt te gaan. Als ervaren uitvaartverzorger ben ik ook op de hoogte van wannéér en wát er tijdens een uitvaart gebeurt. Daardoor kan ik proactief anticiperen op situaties. En zo wordt het beeld van die dag een herinnering voor de toekomst. Een goede reportage heeft een goede voorbereiding nodig. Vooraf zullen de persoonlijke wensen van de nabestaanden worden besproken en gerespecteerd.

Wat kost een uitvaartfotograaf?
Bepaalde uitvaartverzekeringen hebben binnen de polis een vrij te besteden budget. Dat kun je besteden aan een fotoreportage tijdens de uitvaart. De uitvaartverzorger die je begeleidt kan je daar meer over vertellen. Je kunt ook zelf informeren bij je verzekeringsmaatschappij om er zeker van te zijn. Beschik je niet over die mogelijkheid dan kun je contact met me opnemen. Ik zal je dan informeren over mijn tarieven.

Afscheid nemen (en hoe belangrijk een recente foto voor jou kan zijn)

”Had ik nog maar een recente foto(’s) gemaakt waar hij/zij op staat.” Deze opmerking is me vaak ter ore gekomen.
Op het moment dat iemand hoort dat het einde van zijn/haar leven nadert wordt vaak in alle hectiek vergeten om nog een mooie foto te maken. Dat kan van je dierbare alleen zijn, maar bijvoorbeeld ook een gezinsportret. Zo hoef je niet terug te grijpen naar een foto van 2 jaar geleden, waar hij/zij nog een oude bril op heeft of een ander kapsel draagt.

(Uitvaart)Reportages en Portret fotografie

Naast (uitvaart)reportages ben je ook voor portretfotografie in de studio als ook op locatie (in de buitenlucht) bij mij aan het juiste adres. Voor zowel privégebruik of zakelijke doeleinden, die je kan inzetten voor o.a. sociale media of een website maar ook voor gedrukte media.

Iedere opdracht is maatwerk en je investering waard. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven via www.paulbeurskensphotography.com

Wat kan ik voor je betekenen?

Een eerste stap is een vrijblijvende kennismaking. Dat kan per mail, online, telefonisch of persoonlijk. Omdat ik de volledige aandacht geef aan mijn cliënten of klanten zul je geen telefoonnummer aantreffen op deze site. Laat je contactgegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Maak kennis